Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda coşku ile kutlandı. Öğrencilerimiz tarafından hazırlanan gösteriler, izleyicilerden tarafından ilgi ile takip edildi.

Mrt

Okulumuz 2/A sınıf öğretmeni Merve SAYGI tarafından yürütülen “Erdemli İnsan, Zorbalıksız Okul” eTwinning projesi şubat ayı(2024) itibariyle başlamıştır. Proje 7-11 yaş aralığını kapsamaktadır. Projede tüm öğrencilerimiz aktif rol alacaktır. Türkiye’den 10, Moldova’dan 2, İspanya’dan 2, Romanya’dan 1 ve Tunus’tan 1 olmak üzere 16 ortaklı projemizin amacı okullarda öğrencilerin birbirlerine karşı uyguladıkları psikolojik ve fiziksel şiddeti önlemek, sevgi, saygı ve empati kazandırmak, birbirlerine saygılı, hoşgörülü bireyler yetiştirmek ve okullarda maruz kalınan akran zorbalığına dikkat çekmektir.

Ara

Okul velilerimize yönelik "Bağımlılık-Özgürlüğün Sonu" konulu aile etkileşim atölyesi çalışması gerçekleştirilmiştir. Eğitimde bağımlılık tanımı, türleri, sonuçları, bağımlılık döngüsü, tedavi süreçleri hakkında bilgi verilmistir.

Okulumuzda 24 Kasım Öğretmenler Günü çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Okul Sağlığı Çalışmalarımız

Nis

İlkokuldan Ortaokula Geçerken Neler Olur?

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Geleneksel Çocuk Oyunları

İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü Etkinlikleri

Nis

e Twinning Projesi - "Değerlerimiz"

Orman Haftası Etkinliklerimiz

Haz

Okulumuzun sahip olduğu Beslenme Dostu Okul Sertifikasına uygunluğunun muhafaza edilmesi için, gerekli kontroller ve iyileştirmeler titizlikle yapılmıştır.

Haz

Okul Aile Birliği tarafından etkinlikler düzenlenmesi. (Yarışma, aktivite, kermes vb.)