e Twinning Projesi - "Değerlerimiz"

Okulumuz İngilizce öğretmeni Nilay Berktay bahar döneminde öğrencilerle  eğlenceli ve  bilgilendirici  etkinlikler yapacağı ''Değerlerimiz'' isimli yeni eTwinningprojesini başlattı.

Projemiz öğrencilerimizin okul hayatı içine toplumsal hayata hazırlanmak adına Türk kültürünün içinde barındırdığı toplumsal değerlerimizi konu edinmektedir. Öğrencilerimizde ahlakın ve davranışların doğru gelişmesi, kültürel mirasın doğru aktarılması adına etkinlikler yapıp bunların izlenmesi sağlanacak ve yapılan çalışmalar web2 araçlarıyla destelenip teknolojiyi de derslerimizde kullanmış olacağız. Değerlerimizi tanıtırken dramadan faydalanacağız. Değerleri konu edinen küçük piyesler, tiyatrolar oynayacak hem toplum önünde konuşma, kendini ifade etme hem de öz güven gelişimini de sağlayacağız.

06-04-202306-04-202306-04-2023

Yayın: 06.04.2023 - Güncelleme: 06.04.2023 10:40 - Görüntülenme: 95