Ara

Velilerimizin okul ziyareti ve öğretmenlerimizle görüşmelerinin daha nitelikli, düzenli ve sağlıklı olması için okul yönetimimiz tarafından planlama yapılmıştır. Veli görüşme saatlerimize aşağıdaki bağlantıya tıklayıp ulaşabilirsiniz.

Ara

Değerli veliler öğrencilerimizin sağlığı için tüm velilerimiz aşağıdaki taahhütnameyi peşinen kabul etmiş sayılırlar.

Değerler Eğitimi Projesi Raporu

Okul Gelişim Planı Raporu

2022/2023 Eğitim Öğretim Yılı Etkinlik Videosu

Rehberlik İhtayaçları Belireme Anketleri (RİBA)

Okul Gazetemizin Mart-Nisan Sayısı Sizlerle...

Kas

Okulumuz öğrenci ve velileri için hazırlanmış olan 20 soruluk anketimize katılarak görüş ve önerilerinizi bizimle paylaşabilirsiniz. Katılımınız için teşekkür ederiz.

Ekm

Milli Eğitim Bakanlığı, Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından yardımcı kaynak paketleri hazırlandı. Hazırlanan içerikte okul öncesi, ilkokul, ortaokul, lise ve özel eğitim kademelerinde özgün yayınlar bulunuyor.